Πρωταθλήτρια χειμώνα με περίπατο στον Πειραιά η Βουλιαγμένη
Μόνο ντέρμπι κορυφής δεν ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη. Οι φιλοξενούμενες έκαναν... σκόνη και θρύψαλα τις «ερυθρόλευκες» με 17-6 και κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για το χειμώνα. Η δε Γλυφάδα νίκησε 8-6 τον Εθνικό.
89
Μόνο ντέρμπι κορυφής δεν ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη για την 7η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1 πόλο γυναικών. Οι φιλοξενούμενες έκαναν… σκόνη και θρύψαλα τις «ερυθρόλευκες» με 17-6 και κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για το χειμώνα.
Από το ξεκίνημα του αγώνα, η Βουλιαγμένη έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις της και φρόντισε να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να κάνει όνειρα. Οι «ερυθρόλευκες», αν και μέχρι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν αήττητες σε Ελλάδα και Ευρώπη (όπως άλλωστε και η Βουλιαγμένη), πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και δεν κατάφεραν ούτε στιγμή να απειλήσουν.
Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-1, 2-4, 1-6.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Αντωνάκου 3, Σμιτ 1, Τομάσκοβιτς 1, Κοτσαύτη 1.
Βουλιαγμένη (Αλεξία Καμμένου): Τσουκαλά 5, Μελιδώνη 2, Βαν Νόρμαν 2, Γερόλυμου 2, Κουτέλη 2, Λιόση 1, Ασημάκη 1, Δρίμη 1, Χρυσικοπούλου 1.
Γλυφάδα – Εθνικός 8-6
Η Γλυφάδα επικράτησε 8-6 του Εθνικού, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 2-2, 3-2.
Γλυφάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Οικονομοπούλου 2, Μωραϊτίδου 2, Κλάιν 1, Βένγκερ 1, Δημητροκάλη 1, Βενγκστ 1.
Εθνικός (Κεν Πλασμάιερ): Μπαρτούνκοβα 3, Νοξ 2, Φαν Μπέλκουμ 1.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)
1. Βουλιαγμένη 89-38 14
2. Γλυφάδα 78-35 11
. Ολυμπιακός 89-53 11
4. ΝΕ Πατρών 74-84 6
. Εθνικός 74-67 6
6. Νηρέας Χαλανδρίου 58-90 3
. ΠΑΟΚ 40-95 3
8. Ηρακλής 52-92 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση





