Ανετος πέρασε στα ημιτελικά ο Ηρακλής με νίκη 3-0 σετ επί της Λαμίας
Ο Ηρακλής χωρίς να... φορτσάρει επικράτησε της Λαμίας με 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ανέβασε στροφές μετά τα μισά του πρώτου σετ και πήρε μια σχετικά εύκολη πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρεόπουλος προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Ερνάντεζ, ο οποίος ήταν τραυματίας.
Ο Ηρακλής χωρίς να… φορτσάρει επικράτησε της Λαμίας με 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ανέβασε στροφές μετά τα μισά του πρώτου σετ και πήρε μια σχετικά εύκολη πρόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρεόπουλος προτίμησε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Ερνάντεζ, ο οποίος ήταν τραυματίας.
Τα δύο πρώτα σετ ο Ηρακλής τα κέρδισε με ομοιόμορφο τρόπο, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο μπλοκ και στην επίθεση, ενώ εκμεταλλεύτηκε και τα λάθη της Λαμίας.
Η ομάδα του Ανδρεόπουλου παρέδωσε το… πνεύμα στο τρίτο σετ, καθώς οι παίκτες του φάνηκαν κουρασμένοι και χωρίς διάθεση να κυνηγήσουν το θαύμα της ανατροπής.
Ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε μετά τον αγώνα: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Περάσαμε το πρώτο εμπόδιο απέναντι σε μια ομάδα που μας κέρδισε στο γήπεδό μας. Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε: «Έπαιξε ρόλο η απουσία του Ερνάντεζ. Από τη στιγμή που ο Ηρακλής ρίσκαρε στο σερβίς δεν είχαμε τύχη για να το αντιμετωπίσουμε.
»Από εκει ξεκίνησαν και άλλα προβλήματα που είχαμε στην επίθεση και στον ρυθμό μας».
Ο Νίκος Σμαραγδής υπογράμμισε: «Κάναμε το πρώτο βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ηταν σημαντική η απουσία του Ερνάντεζ, αλλά πολλές φορές τέτοιες απουσίες εγκυμονούν κινδύνους. Σίγουρα πεισμώσαμε για την ήττα μας στο πρωτάθλημα στην έδρα μας και θέλαμε να πάρουμε ρεβάνς».
Ο Βασίλης Μηνούδης τόνισε: «Ήταν μια ασχημη μέρα για μας. Η εμφάνισή μας ήταν απογοητευτική. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει ανησυχητικά στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε».
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.