Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση «ζαρντινιέρα»
Για την επόμενη Τρίτη αναβλήθηκε η έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για τους οκτώ αστυνομικούς οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση τραυματισμού του 26χρονου Κύπριου φοιτητή, Αυγουστίνου Δημητρίου. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου δεν ήταν επαρκής ο χρόνος για να εκδοθεί η ετυμηγορία.
Για την επόμενη Τρίτη αναβλήθηκε η έκδοση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για τους οκτώ αστυνομικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση τραυματισμού του 26χρονου Κύπριου φοιτητή, Αυγουστίνου Δημητρίου.
Η απόφαση επρόκειτο να ανακοινωθεί το πρωί, αλλά όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου δεν ήταν επαρκής ο χρόνος για να ολοκληρωθεί η διάσκεψη και να εκδοθεί η ετυμηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη Δευτέρα τη μετατροπή του κατηγορητηρίου για τους τέσσερις από τους επτά αστυνομικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση του Κύπριου φοιτητή.
Συγκεκριμένα, πρότεινε τη μετατροπή από απρόκλητη-επικίνδυνη σωματική βλάβη σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και την απαλλαγή του πρώην διοικητή της Ασφάλειας.