«Πάμε πακέτο»
Μια γυναίκα 38 ετών θέλει να κάνει μια προσπάθεια να ενώσει τα κομμάτια της ζωής της, στέλνοντας, όχι ένα αλλά δυο πακέτα. Το πρώτο το στέλνει στον ετεροθαλή της αδελφό της και το δεύτερο στον πατέρα της.
Η αποστολέας, παιδί χωρισμένων γονιών, βίωσε από τα 8 της μόλις χρόνια την απουσία του πατέρα της. Σήμερα ζητά να τον συναντήσει μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και να μάθει το γιατί. Γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρχε στη ζωή της. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πολλές προσπάθειες να βρει τον πατέρα της. Αυτές όμως ήταν άκαρπες, αφού κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν της έδινε καμία πληροφορία ούτε για αυτόν, αλλά ούτε για τον ετεροθαλή αδερφό της.
Εύχεται, λοιπόν, και τα δυο πακέτα που στέλνει να βρουν τους παραλήπτες τους, ώστε να απαντηθούν τα αμέτρητα ερωτήματα που τη στοιχειώνουν μια ζωή.
Σήμερα Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στις 21.00, στον Alpha.
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]


