«Πάμε πακέτο»
Πρεμιέρα κάνει σήμερα η εκπομπή «Πάμε πακέτο» με πρώτους αποστολείς τη Μάρθα Καραγιάννη και τον Κώστα Βουτσά.
Δυο από τα πιο ηχηρά ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου στέλνουν πακέτο «τιμητικό», στον σκηνοθέτη, Γιάννη Δαλιανίδη. Ένας σπουδαίος δημιουργός, που έβαλε την προσωπική του σφραγίδα, αφήνοντας ανεξίτηλο το κινηματογραφικό του στίγμα στην Ελλάδα.
Η φιλία που τους συνδέει κρατάει πολλά χρόνια, από τις πρώτες τους κιόλας συνεργασίες στις ταινίες. Μια φιλία που στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε και όπως ομολογούν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αισθάνονται τελικά οικογένεια.
Σήμερα Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, στις 22:00, στον Alpha.
- ΛεΜπρόν Τζέιμς: Tο τέλος της παντοδυναμίας ή μια νέα μορφή μεγαλείου;
- Θεσσαλονίκη: Τους έδερναν και ζητούσαν λύτρα – Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, αρπαγή και εκβίαση
- Μια «τρελή» απόφαση και… οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μαρέσκα
- Το έθιμο που ξεκίνησε Έλληνας μετανάστης το 1920 – Στον Καναδά κάποιοι καλωσορίζουν το νέο έτος με βουτιές στα παγωμένα νερά
- e-EΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές που ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου
- Η διπλωματική ατζέντα του 2026 – Προκλήσεις και στοιχήματα για το Υπουργείο Εξωτερικών



