"Οι πύλες του ανεξήγητου"
Οι Πύλες του ανεξήγητου, η άκρως επιτυχημένη εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, επιστρέφει στην οθόνη του Alter για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 23:15. Όπως πάντα, στο πλευρό του θα βρίσκονται οι συνεργάτες του Γιάννης Μούτσος και Όλγα Τάντου.
Οι φίλοι του μυστηρίου και των ανεξερεύνητων φαινομένων θα έχουν την ευκαιρία, για πέμπτη χρονιά, να παρακολουθήσουν ακόμη πιο συναρπαστικά ρεπορτάζ, μοναδικές αποκαλύψεις και πολλές καινοτομίες.
Η πρώτη εκπομπή της σεζόν, επιχειρεί να ρίξει φως σε σημαντικά ερωτήματα που όλοι θέτουμε, σχετικά με την ύπαρξη ζωής εκτός της Γης, αλλά και για το μέλλον του πλανήτη μας.
Με δεδομένο ότι ο πλανήτης μας έχει ορισμένο χρόνο ζωής, λόγω της διαστολής του ηλίου, θα μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε άλλο πλανήτη, όταν αναγκασθεί να εγκαταλείψει τη Γη; Κατά πόσο είναι πιθανή η ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών στο σύμπαν, και τι δυνατότητες μας δίνουν τα Μαθηματικά και η Μουσική να επικοινωνήσουμε μαζί τους;
Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα προσπαθήσουν να δώσουν δώδεκα καθηγητές αστροφυσικής και βιολογίας, ανάμεσα στους οποίους ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας αστροφυσικός στη NASA κ. Κριμιτζής και ο Διευθυντής του Πλανηταρίου κ. Σιμόπουλος.
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.



