Ανατροπή του Εργοτέλη στην Κομοτηνή με «δράστη» τον Ογκουνσότο
Η εξαιρετική απόδοση του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο και άφησε υποσχέσεις, καλύφθηκε από την εμπειρία του Εργοτέλη στο δεύτερο! Έτσι, η νεοφώτιστη ομαδα της Κομοτηνής συνδύασε με ήττα την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 2-1 από τους Κρητικούς με τον Ογκουνσότο να... χτυπάει δύο φορές (52, 83). Για τους γηπεδούχους ο Ενρίκες πέτυχε στο 29 το 1-0.
102
Η εξαιρετική απόδοση του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο και άφησε υποσχέσεις, καλύφθηκε από την εμπειρία του Εργοτέλη στο δεύτερο! Έτσι, η νεοφώτιστη ομαδα της Κομοτηνής συνδύασε με ήττα την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 2-1 από τους Κρητικούς με τον Ογκουνσότο να… χτυπάει δύο φορές (52, 83). Για τους γηπεδούχους ο Ενρίκες πέτυχε στο 29 το 1-0. το «παρθενικό» τέρμα του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς, με τον Πανθρακικό να έχει στο 13 την πρώτη ευκαιρία, μετά την κεφαλιά του Ενρίκες που «έγλειψε» το δοκάρι του Δασκαλάκη.
Στον αντίποδα, ο Εργοτέλης προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις με αντεπιθέσεις από τα αριστερά. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο αποτελεσματικοί και ο Ενρίκες στο 29 πέτυχε αυτό που δεν κατάφερε 16 λεπτά νωρίτερα.
Ο Χιλιανός επιθετικός αξιοποίησε τη σέντρα του Ριέρα και στο 29 πέτυχε το ιστορικό πρώτο τέρμα του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα, Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς αξιόλογες φάσεις και οι γηπεδούχοι πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης ανέκτησε την εδαφική υπεροχή και στο 52 είδε τις προσπάθειες του να καρποφορούν. Ο Βακουφτσής «βρήκε» τον Ογκονσότο αμαρκάριστο και ο Νιγηριανός σε κενή εστία πέτυχε την ισοφάριση.
Η αντεπίθεση διαρκείας του Εργοτέλη συνεχίστηκε και, με «δράστη» τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο Πανθρακικός μπήκε με το… αριστερό στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Ογκουνσότο στο 83 έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα και, παρά τις αξιόλογες προσπάθειες των γηπεδούχων, ο Εργοτέλης πανηγύρισε το πρώτου «τρίποντό» του στο πρωτάθλημα.
Κίτρινες: Λόπεζ, Κανωτίδης, Ολίσε – Γραμμόζης, Ογκουνσότο, Ρομάνο, Μαουρίσιο
Διαιτητής: Πολατιάν Λ. (Πέλλας)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Κανωτίδης, Τροϊζί, Ζαπρόπουλος, Κλέμεντ, Πονσέ (72΄ Χαραλάμπους), Ολίσε, Λόπεζ, Ενρίκες (+90΄ Βιντάλ), Μπεβακούα (85΄ Ντιαλο), Ριέρα.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης (46΄ Ορφανός), Χίμπλινγκερ (85΄ Κεφαλούκος), Μαουρίσιο, Γελαδάρης, Γραμμόζης, Ρομάνο, Ογκουνσότο, Βακουφτσής (72΄ Μάρτινς), Κουτσιανικούλης, Πλάσνεγκερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442