Με αισιοδοξία για την κατάκτηση ενός μεταλλίου «πέταξαν» για Πεκίνο οι ποδηλάτες μας
Για το Πεκίνο αναχώρησε τη Δευτέρα η αποστολή της ποδηλασίας, που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παναγιώτης Βουκελάτος, Θάνος Μαντζουράνης, Βασίλης Ρέππας και Χρήστος Βολικάκης θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα και μάλιστα ο τελευταίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση ακόμα και του αργυρού μεταλλίου.
66
Για το Πεκίνο αναχώρησε τη Δευτέρα η αποστολή της ποδηλασίας, που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι τέσσερις αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα είναι οι Παναγιώτης Βουκελάτος, Θάνος Μαντζουράνης, Βασίλης Ρέππας και Χρήστος Βολικάκης.
Ο τελευταίος μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση ακόμα και του αργυρού μεταλλίου:
«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά και νομίζω οτι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήμουν τρίτος και αγωνίστηκα με τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως και τώρα στους Ολυμπιακούς. Νομίζω οτι είναι εφικτό ακόμα και το ασημένιο μετάλλιο».
Την ομάδα συνοδεύουν ο εθνικός προπονητής Κώστας Γεωργιάδης, ο γυμναστής Τάκης Κυριακόπουλος και ο μασέρ Θανάσης Παναγιώτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]

