«Πολίτης» ο Μιχάλης Κακιούζης που υπέγραψε στην Εφές Πίλσεν
Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, ο Μιχάλης Κακιούζης επιστρέφει στα «σαλόνια» της Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Εφές Πίλσεν. Ο Έλληνας φόργουορντ ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας, καθώς από το Ρέθυμνο, όπου παραθερίζει, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο τον καθιστά το λιγότερο για ένα χρόνο κάτοικο Κωνσταντινούπολης.
66
Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, ο Μιχάλης Κακιούζης επιστρέφει στα «σαλόνια» της Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Εφές Πίλσεν. Ο Έλληνας φόργουορντ ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας, καθώς από το Ρέθυμνο, όπου παραθερίζει, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο τον καθιστά το λιγότερο για ένα χρόνο κάτοικο Κωνσταντινούπολης.
Το έντονο ενδιαφέρον που εξέφρασε εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα η Εφές Πίλσεν, η συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και η ταύτιση στόχων αποτέλεσαν τα ισχυρότερα κίνητρα στην επιλογή του Κακιούζη, όπως παραδέχεται και ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του:
«Ήταν πρωταρχικός στόχος για μένα να παίξω σε μία ομάδα που θα συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Μου έλειψε πολύ την προηγούμενη σεζόν και εξ αρχής έθεσα ως προτεραιότητα για την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται η νέα μου ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Η Εφές, συν τοις άλλοις, με καλύπτει για ένα σωρό ακόμα λόγους. Ο κυριότερος εξ αυτών είναι ότι έχει παρόμοιους στόχους με τους δικούς μου. Την κορυφή δηλαδή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει».
Ο 31χρονος φόργουορντ θα συνεργαστεί στην Εφές με αθλητές και προπονητές, γνώριμους από το παρελθόν. «Έτσι κι αλλιώς, δεν είχα καμία αμφιβολία για την επιλογή μου. Σίγουρα όμως, στην ψυχολογία ενός αθλητή παίζει ρόλο να βρει γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία στο παρελθόν υπήρχε πετυχημένη συνεργασία. Με τον κόουτς Αταμάν είχαμε δουλέψει με πολύ καλά αποτελέσματα στη Σιένα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα που θα ξαναβρω στην Εφές τον Μίλος (Βούγιανιτς) και τον Μπούτσι (Θόρντον), που είναι φοβεροί παίκτες και καταπληκτικά παιδιά. Είναι μια σπουδαία πρόκληση για μένα και νιώθω σίγουρος ότι θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα οι άνθρωποι της Εφές με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο».
Ο Μιχάλης Κακιούζης θα μεταβεί στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να εγκατασταθεί στο νέο σπίτι του και στις 17 του μηνός να αρχίσει προετοιμασία με τη νέα ομάδα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
