Σεζόν 2007 – 2008 ο Alpha πρώτος στο prime time
Με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα κλείνει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Alpha, κόβοντας το νήμα δεύτερος στην προτίμηση του κοινού, στο σύνολο ημέρας.
Ο Alpha κατέκτησε πρωτιές, διέγραψε ανοδική πορεία, εμπιστεύτηκε πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στα τηλεοπτικά δρώμενα, πρόσφερε στο κοινό εκπομπές και σειρές με διαφορετική πνοή ποιότητας. Και ανταμείφθηκε: Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Alpha, στηρίζοντας τις επιλογές, τις προτάσεις και το πρόγραμμά του. Έτσι, οι εκπομπές και οι σειρές του Alpha κέρδισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αποσπώντας θετικά σχόλια και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
· Πρωτιά στην τηλεθέαση του Prime time.· Σταθερά ανοδική πορεία, κατακτώντας τη 2η θέση τηλεθέασης, στο σύνολο ημέρας.· Πρωτιά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη». · Πρωτιά στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σαββατοκύριακου, με την εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Στούντιο Alpha». · Τηλεθέαση που ξεπέρασε το 50%, με την εκπομπή φαινόμενο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου. · Εντυπωσιακή πορεία της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, που ξεπέρασε το 30%. · Πρωτιά για την καθημερινή, μεσημεριανή, ψυχαγωγική εκπομπή «Κους Κους το μεσημέρι». · Ανοδική πορεία στα δυναμικά κοινά 15-44 ετών, στη ζώνη prime time. Ο Alpha στη ζώνη αυτή, στα συγκεκριμένα κοινά, συγκέντρωσε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 15,8% έναντι 11% που είχε την περσινή σεζόν. · Ανοδική πορεία στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα σας» με τον Γιώργο Αυτιά.
- Κρήτη: Βρέθηκε ο 52χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά
- «Κανείς υπεράνω του νόμου. Δεν ήταν πρίγκιπας ποτέ» – H οικογένεια της Βιρτζίνια Τζουφρέ για τη σύλληψη του Άντριου
- «Στα τάρταρα» η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στους θεσμούς – Τι γίνεται στην υπόλοιπη ΕΕ
- Πάτρα: Περίεργη διάρρηξη στο σπίτι που έμεναν οι δύο αδερφές που βρέθηκαν νεκρές
- Διπλό χτύπημα στη Σαντορίνη – Ρίχτερ σε εστίαση και καταλύματα
- Τραμπ: Νέες απειλές κατά Ιράν στην πρώτη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης»

