Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποστηρίζει ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση του Ολυμπιακού για Παπαλουκά
Σε αναμονή βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την εξέλιξη της υπόθεσης του Θοδωρή Παπαλουκά. Ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε άγνοια για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, υποστηρίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του «Τεό».
89
Σε αναμονή βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την εξέλιξη της υπόθεσης του Θοδωρή Παπαλουκά.Ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε άγνοια για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, υποστηρίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του «Τεό».
«Δεν έχω καμία πληροφόρηση για άφιξη του Παπαλουκά στη Μόσχα. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως αν μια ομάδα θέλει να εντάξει στο ρόστερ της παίκτη μας θα πρέπει να στραφεί επίσημα σε εμάς. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε χαρακτηριστικάο Αντρέα Βατούνιν.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, μόλις ο Παπαλουκάς ολοκληρώσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, θα κάνει ένα ταξίδι – αστραπή στη Μόσχα για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ένα ακόμη μέτωπο που παραμένει ανοικτό για τους «ερυθρόλευκους», είναι αυτό του Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο Ισραηλινός γκαρντ θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, την Τρίτη, οπότε και θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Μιζράχι δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει με λιγότερο από 1.000.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του
- Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κύματα καταιγίδων τις επόμενες ώρες και στην Αττική
- Τραμπ: Παρουσίασε το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Η Γάζα θα διοικηθεί υπέροχα» – Τι είπε για ΟΗΕ


