102

Στον τελικό του όπεν της Λουκέρνης θα αγωνιστούν την Κυριακή η Βάσω Καραντάσιου και η Βίκυ Αρβανίτη. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες νίκησαν στον ημιτελικό τις Νορβηγίδες Χάκενταλ και Τόερλεν με 2-1 (21-18, 20-22, 16-14) και τώρα θα αντιμετωπίσουν τις Ελβετίδες Κουν / Σβερ, από τις οποίες ηττήθηκαν το πρωί με 2-0, αλλά είχαν νικήσει στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης το 2005.

Σε δηλώσεις της η Βάσω Καραντάσιου τόνισε: «Ηταν μια δύσκολη ημέρα, που ευτυχώς ολοκληρώθηκε όπως θα επιθυμούσαμε. Με πρόκριση στον τελικό.

»Το ευχάριστο είναι ότι σήμερα κάναμε το άσχημο παιχνίδι μας το πρωί, απέναντι στην αυριανή αντίπαλό μας στον τελικό.

»Η πρωινή ήττα μας υποχρέωσε να παίξουμε ένα επιπλέον παιχνίδι, αλλά ευτυχώς μας αφύπνησε σε ένα σημείο, όπου είχαμε περιθώριο λάθους. Στον τελικό θα κάνουμε το καλύτερο για να κατακτήσουμε το πρώτο χρυσό της χρονιάς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ