Στα 8,73 μέτρα «πέταξε» ο Σαλαντίνο στο μίτινγκ στο Χένγκελο
Ο Ίρβινγκ Σαλαντίνο σημείωσε την ένατη καλύτερη επίδοση στην Ιστορία του άλματος εις μήκος, καθώς, στη διάρκεια του μίτινγκ στο Χένγκελο της Ολλανδίας, «πέταξε» στα 8,73 μέτρα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ Νότιας Αμερικής.
66
Ο Ίρβινγκ Σαλαντίνο σημείωσε την ένατη καλύτερη επίδοση στην Ιστορία του άλματος εις μήκος, καθώς, στη διάρκεια του μίτινγκ στο Χένγκελο της Ολλανδίας, «πέταξε» στα 8,73 μέτρα.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής από τον Παναμά πέτυχε τη συγκεκριμένη επίδοση στην πρώτη προσπάθειά του και «έσβησε» το ρεκόρ Νότιας Αμερικής (8,57μ.), το οποίο είχε πετύχει ο ίδιος στις 30 Αυγούστου 2007 στην Οζάκα.
Επίσης, ο 25χρονος άλτης βελτίωσε την καλύτερη εφετινή επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα, την οποία είχε σημειώσει στις 18 Μαϊου στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν «πέταξε» στα 8,39 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά



