66

Μέρος της προπόνησης της Πέμπτης έβγαλε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο τένοντα, και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα του Σαββάτου με το Μαρούσι, την πρώην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, για τα ημιτελικά των πλέι-οφ. Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ιάκωβου Τσακαλίδη, ο οποίος έμεινε για ακόμα μία ημέρα εκτός προπονήσεων λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχει και ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στον Πανελλήνιο και, από τη στιγμή που οι «Ολυμπιονίκες» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας επέστρεψε από τη Γερμανία και επισκέφθηκε τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ. Ωστόσο, ο Λιθουανός γκαρντ θα μείνει μόνο για έξι ημέρες στην Αθήνα και εν συνεχεία θα ταξιδέψει και πάλι στη Γερμανία, προκειμένου να εισαχθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης στη μέση του (πρόταση δίσκου).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ