Ναυτικό ατύχημα στο Χονγκ Κονγκ με 18 αγνοούμενους
Φόβους ότι οι 18 Ουκρανοί ναυτικοί που αγνοούνται μετά τη σύγκρουση δύο πλοίων μέσα στην ομίχλη έχουν χάσει τη ζωή τους εκφράζουν οι αρχές του Χονγκ Κονγκ. Αλλοί επτά άνθρωπο εντοπίστηκαν ζωντανοί και ανασύρθηκαν από τις λιμενικές Αρχές.
Φόβους ότι οι 18 Ουκρανοίναυτικοί που αγνοούνται μετά τη σύγκρουση δύο πλοίων (ενός φορτηγού και ενός μικρού σκάφους) στην ομίχλη έχουν χάσει τη ζωή τους εκφράζουν οι αρχές του Χονγκ Κονγκ.
Διασώστες ανέσυραν επτά ανθρώπους, έξι άνδρες και μια γυναίκα, από τα νερά ανάμεσα στο νησί Λαντάου του Χονγκ Κονγκ και τη χερσόνησο Κάου Λουν.
Ορισμένοι από τους ναυτικούς έπεσαν στη θάλασσα από τη σύγκρουση ενώ άλλοι πιστεύεται ότι παγιδεύθηκαν στην καμπίνα του μικρού πλοίου, σύμφωνα με τις αρχές.
Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι αυτοί, θα πρόκειται για το πλέον πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα στο Χονγκ Κονγκ τις τελευταίες δεκαετίες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions