Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Γκάβρανσιτς, διαδικασίες για την απόκτηση του Γιαχάγια

Δανεικός στον ΠΑΟΚ ο Γκάβρανσιτς, διαδικασίες για την απόκτηση του Γιαχάγια

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα κι έκανε δικό του τον Γκόραν Γκάβρανσιτς, δανεικό από την Ντιναμό Κιέβου μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην Ιταλία ο Βρύζας σε ταξίδι αστραπή. Είναι βέβαιο επίσης ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τα δικαιώματα του Νιγηριανού Γιαχάγια, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο φιλικό της Τετάρτης.

89

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη μάχη με τον Ερυθρό Αστέρα κι έκανε δικό του τον Γκόραν Γκάβρανσιτς,δανεικό από την Ντιναμό Κιέβου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γκάβρανσιτς, που αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα μετά τον Βερόν, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.91 και είναι αμυντικός. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Βίντσα, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ερυθρό Αστέρα κι από `κει μετακόμισε στην Τουκάρισκι, τον τελευταίο του σταθμό πριν από την Ντιναμό Κιέβου.

Με την ουκρανική ομάδα έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα (2001, 2003, 2004, 2007) και τέσσερα Κύπελλα (2003, 2005, 2006, 2007), ενώ έχει αγωνιστεί σε 213 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 27 γκολ.

Εν τω μεταξύ, με συμβόλαια στην… τσάντα και την πρόθεση να επιστρέψει με… γεμάτα χέρια, ο Ζήσης Βρύζας φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία. Στόχος του τεχνικού συμβούλου του ΠΑΟΚείναι να συζητήσει αλλά και να δεσμεύσειέναν ή δύο παίκτες. Είναι βέβαιο πάντως ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τα δικαιώματα του Νιγηριανού Γιαχάγια, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στοφιλικό της Τετάρτης μεταξύ της ανδρικής με την δεύτερη ομάδα παρουσία περίπου 200 οπαδών.

Αρνητική εξέλιξη που πήρε η υπόθεσητου Γκουεντέ. Η Αρτμέντια προέβαλλε οικονομικές απαιτήσεις, γεγονός που δεν περίμεναν οι επιτελείς του «Δικεφάλου», εκτιμώντας ότι ο αθλητής δεν είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Ως εκ τούτου, αυτή η περίπτωση τέθηκε στο περιθώριο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024