Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και ο Φέντερερ έμεινε εκτός τελικού στο αυστραλιανό Open
Η σερβική αντεπίθεση στο Australian Open συνεχίζεται. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να θέσει εκτός τελικού το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός ηττήθηκε 3-0 σετ (7-5 6-3 7-6) και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στον 11ο διαδοχικό τελικό σε γκραν σλαμ στην καριέρα του.
26
Ο Σέρβος, Νόβακ Τζόκοβιτς, κατάφερε στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open να κάνει την έκπληξη και να θέσει εκτός τελικού το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός ηττήθηκε 3-0 σετ (7-5 6-3 7-6) και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στον 11ο διαδοχικό τελικό σε γκραν σλαμ στην καριέρα του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή ήττα ο Φέντερερ για πρώτη φορά ηττήθηκε σε τρία διαδοχικά σετ. Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στο Γαλλικό Open του 2004, με «δράστη» τον Γκουστάβο Κουέρτεν.
Στον τελικό του Αυστραλιανού Open ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο 38 στον κόσμο), ο οποίος ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και απέκλεισε τον Ισπανό, Ραφαέλ Ναδάλ (Νο 2 στον κόσμο).
Οι αδελφές Μπονταρένκο κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό
Οι αδελφές Αλόνα και Κατερίνα Μπονταρένκο από την Ουκρανία, κατέκτησαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους, τον τίτλο στο Open της Αυστραλίας, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς στον τελικό του διπλού, επικράτησαν των Βικτόρια Αζαρένκο (Λευκορωσία) και Σαχαρ Πέερ (Ισραήλ) με 2-6, 6-1, 6-4.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;






