Σε ρόλο σκόρερ ο Νας και οι Σανς πέρασαν εύκολα από το Μιλγουόκι
Η πρώτη ομάδα της Δύσης που φτάνει τις 30 νίκες τη φετινή σεζόν έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης οι Σανς. Οι «Ήλιοι» του Φοίνιξ... ανέτειλαν μέσα στο Μιλγουόκι, επικρατώντας των Μπακς με 114-105. Τη φορά αυτή ο Στιβ Νας, αν και μοίρασε δέκα ασίστ, άφησε για λίγο το ρόλο του δημιουργού και μετατράπηκε σε «στυγνό» εκτελεστή, σκοράροντας 37 πόντους για τους νικητές.
71
Η πρώτη ομάδα της Δυτικής Περιφέρειας που φτάνει τις 30 νίκες (έχουν και 12 ήττες) τη φετινή σεζόν έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης οι Σανς.
Οι «Ήλιοι» του Φοίνιξ… ανέτειλαν μέσα στο Μιλγουόκι, επικρατώντας των τοπικών Μπακς με 114-105. Τη φορά αυτή ο Στιβ Νας, αν και μοίρασε δέκα ασίστ, άφησε για λίγο το ρόλο του δημιουργού και μετατράπηκε σε «στυγνό» εκτελεστή, σκοράροντας 37 πόντους για τους νικητές.
Πολύ καλή απόδοση είχαν ακόμη οι Αμάρε Στούντεμαϊρ και Ράτζα Μπελ, που σημείωσαν από 19 πόντους έκαστος, ενώ κορυφαίος των ηττημένων ήταν ο «συνήθης ύποπτος» Μάικλ Ρεντ με 28 πόντους.
Στο δεύτερο αγώνα που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι Σακραμέντο Κινγκς επικράτησαν άνετα των Νιου Τζέρσεϊ Νετς με 128-94, έχοντας σε εντυπωσιακή ημέρα τον Ρον Αρτεστ, που σημείωσε 27 πόντους. Πολύ καλός για τους νικητές ήταν και ο Κέβιν Μάρτιν με 19 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Βινς Κάρτερ, που πέτυχε 21 πόντους και μοίρασε οκτώ ασίστ.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Μιλγουόκι-Φοίνιξ 105-114
Σακραμέντο-Νιου Τζέρσεϊ 128-94
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του
- Καιρός – Μαρουσάκης: Νέα κύματα καταιγίδων τις επόμενες ώρες και στην Αττική
- Τραμπ: Παρουσίασε το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Η Γάζα θα διοικηθεί υπέροχα» – Τι είπε για ΟΗΕ


