Αθώα μολονότι… ένοχη η Renault για κατασκοπεία κατά της McLaren
Η Renault απέφυγε την τιμωρία για κατασκοπεία κατά της McLaren, μολονότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA την έκρινε ένοχη για τις κατηγορίες σε βάρος της! Έτσι, ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για την επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στην Renault, καθώς ο ισπανικός Τύπος έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
89
Η Renault απέφυγε την τιμωρία για κατασκοπεία κατά της McLaren, μολονότι το Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA την έκρινε ένοχη για τις κατηγορίες σε βάρος της!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αναφέρει τα εξής:
«Το Παγκόσμιο Συμβούλιο συνεδρίασε στο Μονακό την 6η Δεκεμβρίου του 2007, καταλήγοντας στην απόφαση ότι η Renault F1 Team παραβίαση το άρθρο 151c του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, αλλά δεν επέβαλε κάποια ποινή.
» Το λεπτομερές σκεπτικό της απόφασης θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ τα πρακτικά της συνεδρίασης θα δημοσιοποιηθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα».
Έτσι, ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για την επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στην Renault, καθώς ο ισπανικός Τύπος έχει αποκαλύψει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία θα επιβεβαιωνόταν στην περίπτωση που η γαλλική ομάδα απέφευγε την τιμωρία, όπως τελικά συνέβη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος

