Υπέρ της Θάνου ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της IAAF
Την εκτίμηση ότι η IAAF δεν θα μπορούσε παρά να συνηγορήσει στο να δοθεί στην Κατερίνα Θάνου το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 έκανε ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου, Χουάν Μανουέλ Αλόνσο. «Μπορεί να υπάρχουν οι υποψίες ότι η Θάνου δεν ήταν... καθαρή το 2000, δεν υπάρχουν όμως και οι αποδείξεις για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
66
Την εκτίμηση ότι η IAAF δεν θα μπορούσε παρά να συνηγορήσει στο να δοθεί στην Κατερίνα Θάνου το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000, το οποίο επέστρεψε η Μάριον Τζόουνς, μετά την παραδοχή της ότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, έκανε ο πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου, Χουάν Μανουέλ Αλόνσο.
«Κρίνοντας νομικά, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο η IAAF θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Μπορεί να υπάρχουν οι υποψίες ότι η Θάνου δεν ήταν… καθαρή το 2000, δεν υπάρχουν όμως και οι αποδείξεις για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλόνσο στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δασμοί α λα Τραμπ του Ισημερινού στην Κολομβία για τα ναρκωτικά
- Υεμένη: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει 5 μέλη των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC

