Σούπερ ντέρμπι για Πανιώνιο και Ολυμπιακό
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (20:30) στη Νέα Σμύρνη, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.
26
Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (20:30) στη Νέα Σμύρνη, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.
Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες με στόχο να διερύνουν το σερί νικών που έχουν από την αρχή του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι ο νικητής του αγώνα (εφόσον υπάρξει) θα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, βέβαια, πληρέστερη ομάδα και είναι το λογικό φαβορί, όμως η ομάδα του Κώστα Λούδη είναι φορμαρισμένη και, με τη βοήθεια των φιλάθλων της, μπορεί να κάνει τη «ζημιά» στους πρωταθλητές.
Από κει και πέρα, ο Εθνικός υποδέχεται στον Πειραιά τον ΠΑΟΚ, με στόχο το «4 στα 4» (εκκρεμεί η αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με το Παλαιό Φάληρο για την 4η αγωνιστική) και η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό Κέρκυρα.
Αμφίρροπες αναμετρήσεις αναμένονται στη Γλυφάδα, όπου ο τοπικός ΑΝΟΓ φιλοξενεί τη Χίο, αλλά και στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το δυνατό εφέτος Παλαιό Φάληρο.
Τέλος, τα Χανιά φιλοξενούν τη νεοφώτιστη ΝΕ Πατρών, με τη νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη για τους Κρήτες, οι οποίοι απογοητεύουν ως τώρα και παραμένουν χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγώνες.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
Γλυφάδας 15.00 Γλυφάδα-Χίος (Μοίραλης, Βασιλείου)
Χανίων 17.00 Χανιά-ΝΕ Πατρών (Αργυρός, Σταυρόπουλος)
Κέρκυρας 17.30 Κέρκυρα-Βουλιαγμένη (Δαμιανάκης, Κωνσταντινίδης)
Εθν. Πειραιά 19.00 Εθνικός-ΠΑΟΚ (Παϊρακταρίδης, Μικεδάκης)
ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-Παλ. Φάληρο (Σταυρίδης, Μπιράκης)
Νέας Σμύρνης 20.30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων


