Δοκιμαστής της Ferrari ο Μίκαελ Σουμάχερ
Ο Μίκαελ Σουμάχερ επιστρέφει στο τιμόνι της Φεράρι. Ο θρυλικός Γερμανός πιλότος δεν πρόκειται να επιστρέψει στα Grand Prix, απλά θα βρεθεί ξανά στη θέση του οδηγού για να δοκιμάσει το μονοθέσιο της «σκουντερία», στην πίστα της Βαρκελώνης.
26
Ο Μίκαελ Σουμάχερ επιστρέφει στο τιμόνι της Φεράρι. Ο θρυλικός Γερμανός πιλότος δεν πρόκειται να επιστρέψει στα Grand Prix, απλά θα βρεθεί ξανά στη θέση του οδηγού για να δοκιμάσει το μονοθέσιο της «σκουντερία», που κέρδισε φέτος με τον Κίμι Ραϊκόνεν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Ο 38χρονος Σουμάχερ, ο οποίος είναι τεχνικός σύμβουλος στην ιταλική ομάδα, θα δοκιμάσει στην πίστα της Βαρκελώνης, την επόμενη εβδομάδα, το μονοθέσιο και θα προτείνει αλλαγές για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι ειρηνευτικές συνομιλίες θα πραγματοποιηθούν παρά τον πόλεμο των ΗΠΑ με το Ιράν, δηλώνει ο Ζελένσκι
- Αγνοείται ο αδερφός του Χορντ της Μακάμπι – Η έκκληση του Ματίας Λεσόρ (pics)
- Δεν ήταν έγκυος η 31χρονη στον Κολωνό – Τι έδειξε η νεκροψία
- Ένα από τα μεγαλύτερα άστρα του Σύμπαντος ίσως ετοιμάζεται να εκραγεί – Έλληνες αστρονόμοι παρακολουθούν
- Ηχορύπανση: Ο «φωνακλάς δολοφόνος» της Ευρώπης – Τα ντεσιμπέλ της ηπείρου και οι αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία
- Εδιμβούργο: Άντρας με μαχαίρια επιτέθηκε σε πολίτες – Δύο τραυματίες



