Δοκιμαστής της Ferrari ο Μίκαελ Σουμάχερ
Ο Μίκαελ Σουμάχερ επιστρέφει στο τιμόνι της Φεράρι. Ο θρυλικός Γερμανός πιλότος δεν πρόκειται να επιστρέψει στα Grand Prix, απλά θα βρεθεί ξανά στη θέση του οδηγού για να δοκιμάσει το μονοθέσιο της «σκουντερία», στην πίστα της Βαρκελώνης.
26
Ο Μίκαελ Σουμάχερ επιστρέφει στο τιμόνι της Φεράρι. Ο θρυλικός Γερμανός πιλότος δεν πρόκειται να επιστρέψει στα Grand Prix, απλά θα βρεθεί ξανά στη θέση του οδηγού για να δοκιμάσει το μονοθέσιο της «σκουντερία», που κέρδισε φέτος με τον Κίμι Ραϊκόνεν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Ο 38χρονος Σουμάχερ, ο οποίος είναι τεχνικός σύμβουλος στην ιταλική ομάδα, θα δοκιμάσει στην πίστα της Βαρκελώνης, την επόμενη εβδομάδα, το μονοθέσιο και θα προτείνει αλλαγές για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας



