66

Το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση στο Οπεν του Παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ στην Αγία Πετρούπολη πήραν οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη (5), καθώς κατάφεραν να κερδίσουν με 2-0 (21-18, 21-18) σετ τις Ελβετές Κουν / Σβερ (17) κι έτσι εξασφάλισαν την 7η θέση στη διοργάνωση.

Την Παρασκευή θα παίξουν απέναντι στις Ρωσίδες Ουριάντοβα / Σιριγιάεβα (9) (περσινές πρωταθλήτριες Ευρώπης) και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμη καλύτερο πλασάρισμα, αλλά και να πάρουν τη ρεβάνς για την απώλεια του περσινού τίτλου τους.

Οι Ρωσίδες, πάντως, προέρχονται από τη δύσκολη νίκη με 2-0 (21-16, 22-20) επί των Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη (14), οι οποίες κατετάγησαν ένατες, κατακτώντας ένα πολύτιμο αποτέλεσμα ενόψει της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ