Αντί για Μουλαομέροβιτς, η ΑΕΚ απέκτησε Βασιλίεβιτς
Την απόκτηση του βόσνιου πλέι μέικερ, Σάσα Βασιλίεβιτς ανακοίνωσε την Κυριακή η ΚΑΕ ΑΕΚ. Μετά το ...ναυάγιο στην υπόθεση Μουλαομέροβιτς, η «Ένωση» έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Βασιλίεβιτς και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.
89
Την απόκτηση του βόσνιου πλέι μέικερ, Σάσα Βασιλίεβιτς ανακοίνωσε την Κυριακή η ΚΑΕ ΑΕΚ. Μετά το …ναυάγιο στην υπόθεση Μουλαομέροβιτς, η «Ένωση» έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Βασιλίεβιτς και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.
Ο βόσνιος άσος αποτελεί για τον Αγγελο Κορωνιό μία πολύ καλή εναλλακτική λύση στα γκαρντ. Εχει ύψος 1.84μ., είναι γρήγορος και καλός στον οργανωτικό, αλλά και τον αμυντικό τομέα.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του πλέι μέικερ της Εθνικής Βοσνίας και της ισπανικής Μενόρκα, Σάσα Βασίλιεβιτς (1.84μ.). Ενας ταχύτατος `άσος`, με εξαιρετικές εκτελεστικές και αμυντικές ικανότητες. Tην Κυριακή (26/8), απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας και έτσι, αποτελεί την ανάσα του Αρθουρ Λι, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί το αργότερο στις 29 Αυγούστου στην αποστολή.
Στο μεταξύ, με ένα και μοναδικό πρόβλημα, αυτό του Αλέξη Κυρίτση, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Καρπενήσι. Ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ τραυματίστηκε την Κυριακήστον αυχένα και ο γιατρός που τον εξέτασε τον συμβούλεψε να μείνει εκτός δράσης για μια ημέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- UBS Sees Greek Banks as Undervalued, Raises Price Targets
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική

