Αθώα η McLaren για τις κατηγορίες υποκλοπής στοιχείων από τη Ferrari
Το αθλητικό συμβούλιο της FIA αθώωσε τη McLaren για τις κατηγορίες υποκλοπής στοιχείων από τη Ferrari. Για την ακρίβεια, η FIΑ κατέληξε πως η McLaren έχει παράνομα στην κατοχή της στοιχεία της Ferrari, όμως επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις χρησιμοποίησής τους, την αθώωσε, κρατώντας πάντως την επιλογή να την καλέσει εκ νέου στο μέλλον.
89
Το αθλητικό συμβούλιο της FIA αθώωσε τη McLaren για τις κατηγορίες υποκλοπής στοιχείων από τη Ferrari. Για την ακρίβεια, η FIΑ κατέληξε πως η McLaren έχει παράνομα στην κατοχή της στοιχεία της Ferrari, όμως επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις χρησιμοποίησής τους, την αθώωσε, κρατώντας πάντως την επιλογή να την καλέσει εκ νέου στο μέλλον, εφόσον υπάρξουν διαπιστωθεί πως αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν.
Σε αυτή τη περίπτωση, η McLaren κινδυνεύει με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα του 2007, αλλά και του 2008.
«Το συμβούλιο διαπίστωσε την ύπαρξη απόρρητων στοιχείων της Ferrari στο στρατόπεδο της McLaren, όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις χρησιμοποίησής τους»αναφέρει σχετικά η απόφαση του WMSC.
«Σε περίπτωση, πάντως, που στο μέλλον χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία, το συμβούλιο έχει το δικαίωμα να καλέσει εκ νέου τη McLaren και να την τιμωρήσει με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα του 2007, αλλά και του 2008»κατέληξε η απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Χιλιάδες αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν
- Προσγειώθηκαν στην Κύπρο τα τέσσερα ελληνικά F-16
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό του πολέμου


