Χάνοντας δύο γκέιμ την Πέμπτη, η Δανιηλίδου αποκλείστηκε από το Γουίμπλεντον
Μόλις τρία γκέιμ χρειάστηκαν την Πέμπτη για να κρίνουν την εξέλιξη του αγώνα της Λένας Δανιηλίδου με την Τσέχα Λούσι Σαφάροβα στο β γύρο του Γουίμπλεντον, που είχε διακοπεί την Τετάρτη λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από από το... πρώτο μέρος της αναμέτρησης και έτσι η Σαφάροβα κερδίζοντας δύο γκέιμ πήρε τον αγώνα.
66
Μόλις τρία γκέιμ χρειάστηκαν την Πέμπτη για να κρίνουν την εξέλιξη του αγώνα της Λένας Δανιηλίδου με την Τσέχα Λούσι Σαφάροβα στο β γύρο του Γουίμπλεντον, που είχε διακοπεί την Τετάρτη λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από από το… πρώτο μέρος της αναμέτρησης και έτσι η Σαφάροβα κερδίζοντας δύο γκέιμ (έναντι ενός της Δανιηλίδου) πήρε τον αγώνα και παράλληλα το «εισιτήριο» για το γ γύρο του λονδρέζικου Grand Slam.
Την Τετάρτη, τη στιγμή της διακοπής της αναμέτρησης, το σκορ ήταν 1-1 (4-6, 6-3, με πρώτη τη Δανιηλίδου), ενώ στο τρίτο σετ η Σαφάροβα κέρδιζε με 4-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Χιλιάδες αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν
- Προσγειώθηκαν στην Κύπρο τα τέσσερα ελληνικά F-16
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε
- Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: «Ανατρίχιαζα κάθε φορά με τον ύμνο – Το ΝΒΑ άλλαξε, έγινε περισσότερο μπίζνες» (vid)
- Θρίλερ με νεκρή γυναίκα μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου στον Βόλο
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κλιμακώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο μακελειό του πολέμου


