Δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά τράπεζας στην Ουκρανία υπέβαλλε η Εθνική
Δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου του μετοχικού κεφαλαίου oυκρανικής τράπεζας, υπέβαλλε η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
28
Δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου του μετοχικού κεφαλαίου oυκρανικής τράπεζας, υπέβαλλε η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
«Η Εθνική Τράπεζα επιφυλάσσεται να ενημερώσει αμέσως και ισοτίμως την επενδυτική κοινότητα μόλις υπάρξουν καταληκτικές εξελίξεις για την ανωτέρω διαδικασία», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»
- Γιατί τα έργα της Φρίντα Κάλο δεν πρέπει να φύγουν από το Μεξικό
- Το ένα πράγμα που δεν κάνεις μετά το πρώτο ραντεβού
- Ενεργειακή κρίση: Η ΕΕ σκέπτεται να φορολογήσει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
- Μαίρη Κατράντζου και Ιζαμπέλα Ροσελίνι δημιουργούν αντικείμενα-φετίχ του στυλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442