Χρήση ερυθροποιητίνης έκαναν δύο πρώην συναθλητές του Αρμστρονγκ
Την παραδοχή ότι έκαναν χρήση ερυθροποιητίνης έκαναν δύο πρώην συναθλητές του Λανς Αρμστρονγκ από την ομάδα, με την οποία είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας του 1999. Αμφότεροι όμως δήλωσαν πως δεν είδαν ποτέ τον Τεξανό, επτάκις νικητή του Γύρου της Γαλλίας, να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.
66
Την παραδοχή ότι έκαναν χρήση ερυθροποιητίνης έκαναν δύο πρώην συναθλητές του Λανς Αρμστρονγκ από την ομάδα, με την οποία είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας του 1999.
Οι «New York Times» φιλοξενούν δηλώσεις του 39χρονου Φράνκι Αντρέου και ακόμη ενός συναθλητή του Αμερικανού, ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επειδή ακόμη ασχολείται με την ποδηλασία.
Με αυτές οι δύο άνδρες τόνισαν ότι έκαναν χρήση της εν λόγω απαγορευμένης ουσίας στην προετοιμασία τους για τον Γύρο του 1999.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκαν «θετικοί» σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ και οι δύο δήλωσαν πως δεν είδαν ποτέ τον Τεξανό, επτάκις νικητή του Γύρου της Γαλλίας, να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο Αντρέου παραδέχεται τώρα την χρήση απαγορευμένων ουσιών, επειδή όπως είπε, ανησυχεί πως η φαρμακοδιέγερση έχει αρνητική επίδραση στο άθλημα.
«Υπάρχουν δύο επίπεδα αθλητών. Αυτοί που κλέβουν και αυτοί που απλά προσπαθούν να επιβιώσουν» τόνισε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές



