Σε αρνητικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη
Πτωτικά κινούνταν οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές την Τετάρτη, με τους επενδυτές να τηρούν επιφυλακτική στάση, ενόψει της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για αύξηση των επιτοκίων την Πέμπτη.
Πτωτικά κινούνταν οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές την Τετάρτη, με τους επενδυτές να τηρούν επιφυλακτική στάση, ενόψει της απόφασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για αύξηση των επιτοκίων την Πέμπτη.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 υποχωρεί κατά 0,22% στις 3.289,44 μονάδες.
Οι επενδυτές ανησυχούν ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ίσως αυξήσει τα επιτόκια κατά 0,5% την Πέμπτη αντί για 0,25% που προβλέπουν οι περσσότεροι.
«Mπορεί να αποδειχθεί δύσκολη η ύπαρξη διατηρήσιμης δυναμικής έως τις αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών αύριο» είπε αναλυτής στο Reuters.
H France Telecom κατέγραφε απώλειες 0,12% μετά την ανακοίνωση ότι μπορεί να πωλήσει συμμετοχές της στην εταιρεία παροχής υπηρεσιών καταλόγου PagesJaunes.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,34% στις 5.650,70 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει πτώση 0,27% στις 4.784,88 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX είναι χαμηλότερα κατά 0,31% στις 5.485,82 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 15.096,01 μονάδες, με απώλειες 1,88%.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας