89

Χωρίς τον Αλέξη Αλβανό που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό χέρι, η Εθνική ομάδα των ανδρών υποδέχεται την Τρίτη την Τυνησία στο πρώτο από τα δυο φιλικά παιχνίδια, εν όψει της προετοιμασίας για τους αγώνες πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Πολωνία. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την Τετάρτη.

Ο διεθνής ίντερ που υπέστη κατάγμα στον αντίχειρα κατά την διάρκεια του τελευταίου αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος με την Βέτσλαρ ενάντια στο Αμβούργο, υποβλήθηκε σε επέμβαση την Κυριακή.

Ο γερμανός Καθηγητής κ. Στάλ που έκανε την χειρουργική επέμβαση στην πανεπιστημιακή κλινική του Γκύσεν της Γερμανίας ανέφερε:

«Ευτυχώς ήταν ένα ράγισμα και όχι συντριπτικό κάταγμα. Σε 15 μέρες θα βγάλει το γύψο και σε 6 εβδομάδες μπορεί να αρχίσει προετοιμασία με την ομάδα του. Μπορεί να τρέχει, μπορεί να κάνει βάρη προσέχοντας το αριστερό χέρι».

ΕΛΛΑΔΑ (Προπονητής Γκόραν Πέρκοβατς – Συνεργάτης Προπονητής Στέλιος Αλεπουδέας) Τσιλιμπάρης Κώστας, Καφφάτος Δημήτρης, Δέλλιος Χαρίλαος, Ζαραβίνας Γεώργιος, Χατσατουριάν Γρηγόρης, Βασιλάκης Αλέξανδρος, Μπαλωμένος Σπύρος, Μαστορογιάννης Γεώργιος, Τζιμούρτος Δημήτρης, Σαμαράς Νικόλαος, Βόγλης Ευάγγελος, Ριγανάς Νικόλαος, Κοκολοδημητράκης Νικόλαος, Καρυπίδης Σάββας, Ζαρλακούτης Ιωάννης, Ζιβούλοβιτς Σάσα, Σανίκης Γρηγόρης, Χαλκίδης Γιώργος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr