«Της Καρδιάς τα Βήματα» – Νέο άλμπουμ για τη Μελίνα Κανά!
Η επιστροφή της Μελίνας Κανά στη «Λύρα» σηματοδοτείται από μία σπουδαία συνεργασία.
Στο νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε δέκα μέρες περίπου, η Μελίνα Κανά ερμηνεύει Χρήστο Νικολόπουλο.
«Της καρδιάς τα βήματα» είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ και περιλαμβάνει δεκαπέντε λαϊκά τραγούδια σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μάνου Ελευθερίου, Φωτεινής Λαμπρίδη, Μάρως Μπιζάνη, Φίλιππου Γράψα, Βασίλη Γιαννόπουλου και Κώστα Μπαλαχούτη.
Ο Χρήστος Νικολόπουλος γράφει για την Μελίνα Κανά και της χαρίζει τραγούδια γνήσια λαϊκά, από αυτά που τα ακούς μία φορά και ξέρεις ότι θα τραγουδιούνται για χρόνια! Αλλά και η Μελίνα Κανά, ωριμότερη από ποτέ, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μία σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια.
Η ενορχήστρωση είναι του Κώστα Γανωσέλλη.
* Ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Μελίνα Κανά θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα καινούρια τους τραγούδια.
E.Γ.
16/5/06
- Ισπανία: Συνελήφθη ο «άνδρας με τα χίλια ονόματα» που καταζητείται στο Περού
- Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες
- Σε αυξημένη επιφυλακή τα ελληνικά πλοία που πλέουν στα Στενά του Ορμούζ – Το σήμα από το υπουργείο Ναυτιλίας
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Η Ντόρτμουντ εύκολα (2-0) την Αταλάντα
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Άλμα πρόκρισης της «βασίλισσας» με γκολάρα Βινίσιους (vids)




