Αρχές Μαρτίου στη Βουλή το ν/σ του υπ.Υγείας για τα προνόμια γυναικών με τρίτο παιδί
Το νομοσχέδιο που αφορά στα προνόμια των γυναικών που αποκτούν τρίτο παιδί είναι το πρώτο που φέρνει στη Βουλή, τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, ο νέος υπουργός Υγείας Δ.Αβραμόπουλος. Σχετική συζήτηση έγινε την Τρίτη με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το νομοσχέδιο που αφορά στα προνόμια των γυναικών που αποκτούν τρίτο παιδί είναι το πρώτο που θα φέρει στη Βουλή, τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, ο νέος υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνεργασία την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο συζήτησαν για το πρόγραμμα δράσης και τις προτεραιότητες του υπουργείου.
Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην ειδική σύνοδο που θα γίνει στη Βιέννη με θέμα την αντιμετώπιση της γρίπης των πτηνών και σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει χειριστεί με επιτυχία το θέμα.
Ακόμη, ανακοίνωσε ότι στις 10 Απριλίου, ως πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού, θα παρουσιάσει αναλυτική εισήγηση για το θέμα.
Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι όσα νομοσχέδια του υπουργείου είναι έτοιμα, προωθούνται στη Βουλή, και εντός των πρώτων ημερών του Μαρτίου θα υπάρξει και κοινοβουλευτική δουλειά. Επισήμανε δε, ότι υπάρχει κέφι, όραμα και όρεξη για δουλειά στον τομέα της υγείας.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.