Στην εξαγορά της σερβικής εταιρείας χυμών Fresh & Co προχώρησε η Coca-Cola 3Ε
H Coca Cola 3E είπε την Παρασκευή ότι συμφώνησε στην εξαγορά του 100% της σερβικής εταιρίας παραγωγής χυμών Fresh & Co από κοινού με την Coca Cola Company, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στα μη ανθρακούχα ποτά.
27
H Coca Cola 3E είπε την Παρασκευή ότι συμφώνησε στην εξαγορά του 100% της σερβικής εταιρίας παραγωγής χυμών Fresh & Co από κοινού με την Coca Cola Company, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στα μη ανθρακούχα ποτά.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η συναλλαγή υπόκειται σε έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Η 3Ε δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τίμημα της εξαγοράς.
Η Coca Cola 3E είχε στο παρελθόν εισέλθει σε διαπραγματεύσεις με την σερβική εταιρεία για την εξαγορά της, ωστόσο, αυτές είχαν διακοπεί στις 13 Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ευκαιρία για την εξαγορά της εταιρείας, σύμφωνα με τα επενδυτικά κριτήρια της Coca-Cola 3Ε, παρουσιάστηκε ξανά και τόσο η 3Ε όσο και η μητρική, μπόρεσαν να κινηθούν γρήγορα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
Η 3Ε, με δραστηριότητες σε 26 χώρες, προέβη πέρυσι σε σειρά εξαγορών εταιριών μη ανθρακούχων ποτών στην ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της σερβικής εταιρείας μεταλλικού νερού Vlasinka, που κατέχει μερίδιο 9% στην σερβική αγορά νερού.
Στις εξαγορές συμπεριλαμβάνονται ακόμη η βουλγαρική εταιρίεα εμφιάλωσης νερού Bankia, καθώς και η ρωσική παραγωγός χυμών Multon. To 2004, τα μη ανθρακούχα ποτά αντιστοιχούσαν σε ποσοστό άνω του 23% του συνολικού όγκου πωλήσεων, έναντι 19% το 2003.
Νέος περιφερειακός διευθυντής
Επίσης, η 3Ε ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του Τζον Μπράντι ως περιφερειακού διευθυντή (region director).
Ο κ. Μπράντι, ο οποίος επιστρέφει στην 3Ε από την The Coca-Cola Company, θα αντικαταστήσει τον Τόνι Μάγιερ, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία στο τέλος Φεβρουαρίου προκειμένου να ασχοληθεί με άλλες δραστηριότητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημοσκόπηση: Η λέξη «συγκάλυψη» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση λένε 7 στους 10 – Χάνει έδαφος από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442