Σε συμβιβασμό καταλήγουν ο Κόμπι Μπράιαντ και η νεαρή γυναίκα που τον κατηγορεί
Σε κατ αρχήν συμφωνία για συμβιβασμό έφτασαν ο Κόμπι Μπράιαντ και η γυναίκα που είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, όπως μετέδωσε το ABC. οι δύο πλευρές ενδέχεται να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες έως το τέλος της εβδομάδας.
66
Σε κατ αρχήν συμφωνία για συμβιβασμό έφτασαν ο Κόμπι Μπράιαντ και η γυναίκα, η οποία είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, όπως μετέδωσε το ABC.
Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι δύο πλευρές ενδέχεται να τακτοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες έως το τέλος της εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο άσος των Λος Αντζελες Λέικερς είχε κατηγορηθεί πως παρενόχλησε σεξουαλικά την 20χρονη γυναίκα τον Ιούνιο του 2003 στην πόλη Εντουαρντς του Κολοράντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δεκάδες φάκελοι του FBI λείπουν από τα αρχεία Έπσταϊν – Ανάμεσα τους οι συνεντεύξεις των κατήγορων του Τραμπ
- Νέα έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Δομοκού – Αυτοσχέδια μαχαίρια, μεταλλικές λάμες και κινητά στα κελιά
- Ο Νικ Κέιβ υπερασπίζεται την ουδετερότητα του Βιμ Βέντερς για τη Γάζα και πολώνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση
- Ο Δήμαρχος Πειραιά στην παραλαβή των νέων ταχύπλοων σκαφών του Πυροσβεστικού Σώματος
- O Μέσι αποκάλυψε τι μετανιώνει από τη ζωή του (vid)
- Ακίνητα: Πού στρέφονται οι επενδυτές για αγορά εξοχικής κατοικίας (πίνακας)

