Επαναλαμβάνεται την Δευτέρα ο αγώνας Σκαϊλάινερς – Παναθηναϊκός
Ο αθλητικός δικαστής της Euroleague αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα Σκαϊλάινερς-Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα στοιχεία που προσκομίσθηκαν, έκρινε ότι το νικητήριο καλάθι της γερμανικής ομάδας ήταν εκπρόθεσμο. Έτσι το ματς θα επαναληφθεί την Δευτέρα.
Ο αθλητικός δικαστής της Euroleague αποφάσισε, την Πέμπτη, την επανάληψη του αγώνα Σκαϊλάινερς-Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα στοιχεία που προσκομίσθηκαν, ο αθλητικός δικαστής, Χοσέ Μανουέλ Μεϊρίμ έκρινε ότι το νικητήριο καλάθι της γερμανικής ομάδας δια χειρός Μίροσλαβ Τόντιτς ήταν εκπρόθεσμο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τις δύο ομάδες, Παναθηναϊκό και Σκάιλαϊνερς είναι να δηλώσουν την ίδια δωδεκάδα του πρώτου αγώνα στο φύλλο αγώνος.
Ο γερμανικός σύλλογος έχει δικαίωμα να υποβάλλει έφεση μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, αλλά ο αγώνας θα επαναληφθεί είτε ασκήσουν το δικαίωμά τους αυτό, είτε όχι οι Σκάιλαϊνερς.
Καθώς τα χρονικά περιθώρια για υποβολλή έφεσης δεν θα έχουν εκπνεύσει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Δευτέρας, η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλλει έφεση μετά ανάλογα… με το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα.
Αυτό σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός αναδειχτεί νικητής, οι Γερμανοί θα έχουν κάθε λόγο να εξαντλήσουν τα περιθώρια και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του δικαστή της Euroleague, για να γνωρίζει αν θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ηττηθεί τη Δευτέρα, τότε οι Σκάιλαϊνερς δεν αναμένεται να υποβάλλουν ένσταση, αφού σε αυτή την περίπτωση θα είναι ευνοημένοι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.