Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Πρώτη «κατοστάρα» του Ολυμπιακού, 100-74 την Παρτιζάν-Ηττήθηκε στη Βιτόρια ο ΠΑΟ

Πρώτη «κατοστάρα» του Ολυμπιακού, 100-74 την Παρτιζάν-Ηττήθηκε στη Βιτόρια ο ΠΑΟ

Την πρώτη «κατοστάρα» του στην Euroleague πέτυχε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας την Παρτιζάν με 100-74 στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική του α ομίλου. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην εκπνοή από την Ταουγκρές με 84-82 στην Βιτόρια. Την Πέμπτη (20:40) Μακάμπι-ΑΕΚ.

66

Την πρώτη «κατοστάρα» του στην Euroleague πέτυχε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας την Παρτιζάν με 100-74 στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική του α ομίλου.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην εκπνοή από την Ταουγκρές με 84-82 στη χιονισμένη Βιτόρια.

Την Πέμπτη στις 20:40 παίζουν Μακάμπι-ΑΕΚ.

Ολυμπιακός – Παρτιζάν 100-74

Την πρώτη «κατοστάρα» του στην Euroleague πέτυχε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας την Παρτιζάν με 100-74 στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική του α ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ρεβάνς για την ήττα στο Βελιγράδι χωρίς ουσιαστικό όφελος, αφού οι ελπίδες για πρόκριση στη φάση των «16» έχουν εκμηδενιστεί.

Αυτή ήταν, πάντως η πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας του Πειραιά επί της Παρτιζάν στην ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Χωρίς τους αστέρες της Βούλε Αβντάλοβιτς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, αλλά και τον Κόστα Πέροβιτς να παρακολουθεί με πυρετό από τον πάγκο την αναμέτρηση, η Παρτιζάν δεν έδειξε διάθεση να παλέψει για τη νίκη.

Το 9-0, σερί με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός προϊδέασε για την εικόνα που θα είχε ολόκληρος ο αγώνας. Οι Σέρβοι σημείωσαν μόλις 8 πόντους στην πρώτη περίοδο έναντι 26 των «ερυθρόλευκων».

Με τέσσερις παίκτες να πετυχαίνουν διψήφιο νούμερο πόντων μέχρι το ημίχρονο (Πέρι, Σκλάβος, Γκόρενς και Καλαμπόκης) το ματς αποτέλεσε απλώς μία δυνατή προπόνηση για την ελληνική ομάδα, όπως αποδεικνύει και το σκορ του ημιχρόνου (51-26).

Χωρίς να πατήσει… γκάζι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα την… κατοστάρα υπό τις επιδοκιμασίες των λίγων φιλάθλων του που βρέθηκαν στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 26-8, 51-26, 79-47, 100-74

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιόνας Καζλάουσκας): Κορωνιός 9 (1), Παπανικολόπουλος 2, Μισσιακός 4, Καλαμπόκης 10 (2), Αγαδάκος 9, Σκλάβος 16 (1), Πέρι 9 (1), Ζορόσκι 8 (1), Γκόρενς 18 (3), Γιούρκοβιτς 11 (1), Μέισον 4

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ντούσαν Βουγιόσεβιτς): Μπογκντάνοβιτς 20 (3), Στεπ 22 (4), Μάρκοβιτς 7, Σαμαρτζίσκι 10, Μπορόβνιακ 4, Τρίπκοβιτς 10 (2), Μπάκιτς, Μπόζιτς 1

Ταουγκρές – Παναθηναϊκός 84-82

Ο Παναθηναϊκός, που στάθηκε στο ύψος του μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτά του αγώνα, μέσα στην «καυτή» έδρα της Ταουγκρές, έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του γ ομίλου.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 84-82 από την Ταουγκρές, έχοντας ως κορυφαίο τον Φέμερλινγκ με 19 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 45-45, 62-57, 84-82.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies