Συνολική λύση για το ασφαλιστικό των τραπεζών επιθυμεί η κυβέρνηση
Συνολική λύση για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων θα πρέπει να επιδιώξουν οι τράπεζες, όπως επισήμανε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Γιάννη Κωστόπουλο.
Συνολική λύση για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων θα πρέπει να επιδιώξουν οι τράπεζες, όπως επισήμανε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και της Alpha Bank, Γιάννη Κωστόπουλο.
Μολονότι μετά την ημίωρη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου συζήτησε με τον κ. Κωστόπουλο τα σχέδια του υπουργείου για το ασφαλιστικό και ζήτησε να καταβληθεί προσπάθεια, ώστε να βρεθεί συλλογική λύση.
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο υπουργός σημείωσε πως αν η συνολική λύση δεν καταστεί δυνατή, τότε οι τράπεζες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μεμονωμένα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούν να υπάρξουν παρεμβάσεις του κράτους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας