Στη συγχώνευση της Χαλκηδόνας με γείτονα ομάδα προσανατολίζεται ο Σπανός
Για τελευταία φορά αγωνίζεται ως «Χαλκηδόνα» στην Α Εθνική η ομάδα της Νίκαιας, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σπανός. «Σίγουρα μέσα στο μυαλό μου είναι η συγχώνευση. Δεν ξέρω εάν θα είναι της γειτονιάς ή εάν θα είναι... παραδίπλα» είπε χαρακτηριστικά.
66
Για τελευταία φορά αγωνίζεται ως «Χαλκηδόνα» στην Α Εθνική η ομάδα της Νίκαιας, όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, στον ραδιοφωνικό σταθμό Champions.
Ο Σπανός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι εάν η Χαλκηδόνα προχωρήσει σε συγχώνευση, η ομάδα θα προέρχεται σίγουρα από το Λεκανοπέδιο. Πιό συγκεκριμένα, ο κ. Σπανός δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Είναι η τελευταία χρονιά που η Χαλκηδόνα θα παίζει ως Χαλκηδόνα στην Α Εθνική. Σίγουρα μέσα στο μυαλό μου είναι να συγχωνευτούμε με κάποια άλλη ομάδα. Δεν ξέρω εάν θα είναι της γειτονιάς ή εάν θα είναι… παραδίπλα.
» Η ουσία είναι ότι είναι η τελευταία χρονιά. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, που θα παίζω ως Χαλκηδόνα. Αν προχωρήσουμε σε συγχώνευση, η ομάδα θα είναι σίγουρα από το Λεκανοπέδιο.
» Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, έχω προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα αυτή, αλλά οπωσδήποτε είμαστε σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πρέπει να προσελκύσουμε κόσμο».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ο κ. Σπανός δήλωσε:
«Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Εχουμε γερές βάσεις, όραμα και φιλοδοξίες. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».
Σε κυκλοφορία θα τεθούν από την Τετάρτη τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα, τα οποία θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ και τιμώνται: 20 ευρώ στην θύρα 3, 25 ευρώ στις θύρες 1-2, 30 ευρώ στην θύρα 6 και 40 ευρώ στα επίσημα (θύρα 5).
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε και πήρε 850 εισιτήρια στις θύρες 7-8, τα οποία τιμώνται 20 ευρώ. Δεν θα ισχύσει η ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά κάτω των 16 ετών και τις γυναίκες, όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της Χαλκηδόνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το πρόγραμμα των play off της Euroleague – Πότε παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442