Ανοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών τη Δευτέρα
Ανοδικές τάσεις επικρατούν κατά την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Δευτέρα, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης να κινείται ξανά προς το επίπεδο των 2.700 μονάδων.
53
Ανοδικές τάσεις επικρατούν κατά την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Δευτέρα, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης να κινείται ξανά προς το επίπεδο των 2.700 μονάδων.
Συγκεκριμένα, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης διαμορφώνεται στις 2.689,16 μονάδες, παρουσιάζοντας άνοδο κατά 0,25%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,24%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 0,54% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κερδίζει σε ποσοστό 0,59%.
Θετική μεταβολή εμφανίζουν σχεδόν όλοι οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, με εξαίρεση της Κλωστοϋφαντουργίας και των Συμμετοχών που καταγράφουν απώλειες κατά 0,66% και 0,40% αντίστοιχα.
Ο κλάδος της Πληροφορικής παρουσιάζει τη μεγαλύτερη άνοδο κατά 1,38% και ακολουθούν οι κλάδοι των Εκδόσεων και των Ορυκτών-Τσιμέντων με κέρδη κατά 1,16% και 0,73% αντίστοιχα.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 42,5 εκατ. ευρώ.
Απο τις μετοχές που έχουν κάνει πράξη, 136 ενισχύονται, 54 υποχωρούν και 66 είναι σταθερές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: 12 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας – 10.000 πτήσεις ακυρώθηκαν
- Η αποκάλυψη του προέδρου της Παρτιζάν για Μίτσιτς: «Ήθελα να τον φέρω – Του έδωσα 10.000.000 ευρώ για 3 χρόνια»
- Το στοίχημα του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη για να αποτελέσει πραγματικά αντίπαλο δέος
- From Crisis to Clicks: How Greek Banks Went Fully Digital
- Airbnb: Νέοι περιορισμοί το 2026 – Σε ποια περίπτωση χάνεται η άδεια μίσθωσης
- Ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο τρίποντο κόντρα στον Βόλο – Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη
- Ιράν: «Οποιαδήποτε επίθεση θα θεωρηθεί κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου» – Η απάντηση στην ανάπτυξη αμερικανικού στρατού
- Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/john-hernandez-i1TgEOhyH48-unsplash-315x220.jpg)




















![Χρυσή βίζα: Γιατί επενδύουν στην Αθήνα Ιρανοί και Τούρκοι [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_golden_world-1-315x220.jpg)



![Ελαιόλαδο: Νέο τοπίο αλλά με αβεβαιότητες – Πώς εξελίσσεται παραγωγή και τιμές [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/ελαιολαδο-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442