Σκληρή διάψευση Μπέου για την φήμη περί στημένου αποτελέσματος με την Ντιναμό
Ο Αχιλλέας Μπέος διέψευσε κατηγορηματικά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δύο ημέρες, σχετικά με τον αγώνα του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τιφλίδας, για το Kύπελλο UEFA, σύμφωνα με την οποία το αποτέλεσμα ήταν προσχεδιασμένο.
Ο Αχιλλέας Μπέος διέψευσε κατηγορηματικά την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες δύο ημέρες, σχετικά με τον αγώνα του Πανιωνίου με την Ντιναμό Τιφλίδας, για το κύπελλο UEFA, σύμφωνα με την οποία όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και η εξέλιξη της συνάντησης ανά ημίχρονο ήταν προσχεδιασμένη.
Ο πρώην πρόεδρος των «κυανέρυθρων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Supersport FM 94,6», τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Στην ιστοσελίδα του BBC αναφέρεται ότι μίλησε ένας εκπρόσωπος, αλλά δεν λέει ποιος είναι αυτός. Τόσο αξιόπιστο είναι αυτό το κανάλι, που έλεγε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας θα γίνουν στο Σίδνεϊ επειδή η Αθήνα δεν είναι έτοιμη. Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει, να τους κάνει το χατίρι και να χάσει ο Πανιώνιος για να μην είναι στημένο το παιχνίδι;
»Αντί να ασχολούνται με το θρίαμβο της ομάδας, που είναι η μόνη που έχει ελπίδες πρόκρισης στο κύπελλο UEFA, ασχολούνται με ένα δημοσίευμα κάποιου δημοσιογράφου. Ποια εταιρία στοιχημάτων έκανε την καταγγελία; Βρέθηκε μια ομάδα ατόμων που έπαιξε ένα παιχνίδι, που μπορεί να το κέρδισε ή το έχασε και η εταιρία αυτή μπορεί να έχει έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο έμμισθο και τον έβαλε να γράψει το κείμενο».
»Κανένας από την UEFA δεν μας έχει ενοχλήσει για το θέμα και ούτε πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που αναφέρει το site της UEFA για το παιχνίδι είναι διθύραμβοι για τον Πανιώνιο. Αν εγώ προσωπικά, είτε μέλος της οικογένειάς μου, είτε φίλοι μου, αλλά και οι παίκτες της ομάδας, έχουν ποντάρει έστω κι ένα ευρώ στο παιχνίδι αυτό, προκαλώ να το καταγγείλουν. Είναι δυνατό αντί να συζητάμε για την τεράστια προσπάθεια της ομάδας να μιλάμε για αυτό επειδή βολεύει κάποιους; Προκαλώ όποιον πέρασε από τον Πανιώνιο όσο καιρό βρίσκομαι εγώ στην ομάδα με οποιαδήποτε ιδιότητα να καταγγείλει αν του ζητήθηκε ποτέ να έχει μειωμένη απόδοση και να μην κοιτάξει τον αντίπαλο στα μάτια».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.