Η Μάριον Τζόουνς ήταν ντοπαρισμένη στο Σίδνεϊ, υποστηρίζει ο επικεφαλής της Balco
Η Μάριον Τζόουνς είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πριν από την κατάκτηση των πέντε μεταλλίων -εκ των οποίων τα τρία χρυσά- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, το 2000, όπως δήλωσε ο Βίκτορ Κόντε, επικεφαλής του εργαστηρίου Balco.
Η Αμερικανίδα αθλήτρια Μάριον Τζόουνς είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πριν από την κατάκτηση των πέντε μεταλλίων -εκ των οποίων τα τρία χρυσά- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, το 2000, όπως δήλωσε ο Βίκτορ Κόντε, επικεφαλής του εργαστηρίου Balco.
Το εργαστήριο αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για την παρασκευή απαγορευμένων ουσιών, που τα χορηγούσε σε μεγάλους αθλητές για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους. Η δήλωση του Βίκτορ Κόντε έγινε στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.