Με στόχο την πρώτη νίκη ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Ντιναμό Τυφλίδας
Συνέχεια στην «περιπέτεια» των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη τη Ντιναμό Τυφλίδας (21:45) και θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.
Συνέχεια στην «περιπέτεια» των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη τη Ντιναμό Τυφλίδας (21:45) και θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από δύο ήττες και θέλουν κόντρα στη Ντιναμό να φθάσουν στην πρώτη τους επιτυχία.
Σαφώς πιο δύσκολο έργο θα έχει η ΑΕΚ, η οποία θα παίξει στην Ισπανία κόντρα στην Σεβίλλη (21.45) την Πέμπτη. Οι ελπίδες της «Ενωσης» για πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν περιοριστεί μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λιλ και θα πάει στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας για το καλύτερο δυνατό.
Δύσκολη αποστολή θα έχει και το Αιγάλεω, καθώς υποδέχεται στο «Σίτι» τη Λάτσιο την Πέμπτη (21:45) και θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση.
Το πρόγραμμα της 4ης ημέρας των ομίλων του κυπέλλου UEFA:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.