Ανετη νίκη της ΑΕΚ στην Κυψέλη, 91-65 τον Πανελλήνιο
Ο Πανελλήνιος αντιστάθηκε μόνο για ένα ημίχρονο της ΑΕΚ και έτσι η «Ένωση» κέρδισε τελικά άνετα στην Κυψέλη μ 91-65, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι έχει αναβληθεί το ματς Ολυμπιακός-Μαρούσι.
Ο Πανελλήνιος αντιστάθηκε μόνο για ένα ημίχρονο της ΑΕΚ και έτσι η «Ένωση» κέρδισε τελικά άνετα στην Κυψέλη μ 91-65, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι έχει αναβληθεί το ματς Ολυμπιακός-Μαρούσι.
Έτσι η ομάδα του Κατσικάρη «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Με τους Ζήση και Χατζή να πετυχαίνουν συνολικά 15 πόντους (8 και 7 αντίστοιχα), η ΑΕΚ μπόρεσε να κλείσει την πρώτη περίοδο έχοντας προβάδισμα 11 πόντων (27-16), το οποίο διατήρησε σχεδόν ακέραιο έως τα μισά του β δεκαλέπτου (30-20).
Από εκείνο το σημείο έως και το 20, η ομάδα του Μανουσέλη κατάφερε να «φυλακίσει» με ζώνη τους αντιπάλους της και με αρκετούς αιφνιδιασμούς να πάρει προβάδισμα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με 36-35, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την «Ένωση» να έχει προβάδισμα ενός πόντου (37-36), χάρη στις δύο εύστοχες βολές του Μπουρούση.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε άρδην, αφού η ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τους Ζήση, Λόλις και Νικολαΐδη κατάφερε με την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου να πάρει προβάδισμα εννέα πόντων (64-55), ενώ στην τέταρτη πραγματοποίησε το… απόλυτο πάρτι.
Με σερί 20-3 «εκτόξευσε» τη διαφορά στους 26 πόντους (84-58) στο 36`, δίνοντας πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση, όπου τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν χαρίζοντας στην ΑΕΚ την τρίτη εκτός έδρας νίκη, σε ισάριθμους αγώνες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.