Έφοδος της εφορίας στα γραφεία της Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Έφοδο στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006 πραγματοποίησε το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος στο Τορίνο. Οι υπηρεσίες ερευνούν πιθανές οικονομικές ατασθαλίες, ωστόσο, δεν έχουν ασκήσει διώξεις.
Έφοδο στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006 πραγματοποίησε το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος στο Τορίνο. Οι υπηρεσίες ερευνούν πιθανές οικονομικές ατασθαλίες, ωστόσο, δεν έχουν ασκήσει διώξεις.
Όπως μετέδωσε το BBC, η εξέλιξη αυτή αποτελεί έναν ακόμα «πονοκέφαλο» για την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006.
Ήδη, η ΔΟΕ εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για διάφορα οργανωτικά ζητήματα. Μεταξύ αυτών, η αδιαφορία της ιταλικής κυβέρνησης για τη διοργάνωση και η έλλειψη ξενοδοχείων στην πόλη του Τορίνο.
Επιπλέον, παραμένει ανοιχτό το θέμα του ελλείμματος το οποίο έχει φτάσει τα 186 εκατομμύρια ευρώ.
Πάντως, ο επικεφαλής της «Τορίνο 2006» Τζ. Καστελάνι διαβεβαίωσε τη ΔΟΕ ότι δεν επρόκειτο για έφοδο της εφορίας στα γραφεία της Επιτροπής, αλλά για τυπικό έλεγχο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.