Ριβάλντο και Μαυρογενίδης αμφίβολοι για το ματς με τον Ιωνικό
Χωρίς τον Ριβάλντο ενδέχεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή εναντίον του Ιωνικού. Ο «Ρίμπο» υπέστη θλάση στα πλευρά και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Αμφίβολος και ο Μαυρογενίδης, που εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης.
Χωρίς τον Ριβάλντο ενδέχεται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή εναντίον του Ιωνικού, στη Νεάπολη. Ο «Ρίμπο» υπέστη θλάση στα πλευρά κατά τη διάρκεια του αγώνα κατά της Λα Κορούνια και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.
Εάν καταφέρει να προπονηθεί την Παρασκευή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα τον υπολογίζει στα πλάνα του, διαφορετικά δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.
Εκτός του Ριβάλντο, όμως, προβληματισμό στο τεχνικό επιτελείο προκαλεί και η περίπτωση του Δημήτρη Μαυρογενίδη. Ο ακραίος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, ένοιωσε όμως εκ νέου ενοχλήσεις την Πέμπτη και εγκατέλειψε την προπόνηση.
Ως προς τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Θανάσης Κωστούλας – υποφέρει από οξεία οσφυαλγία – ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Θοδωρής Ντουγέρογλου (ενόχληση στο γόνατο).
Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή (09:30) θα κυκλοφορήσουν στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» τα περίπου 900 εισιτήρια που έχει παραλάβει ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.
Όπως γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ, η διάθεσή τους στα μέλη της ομάδας θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της προσωρινής απόδειξης ή της αστυνομικής ταυτότητας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.