Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Μείωσε τα τέλη τερματισμού η Vodafone – Ακολουθούν Cosmote, TIM και Q-Telecom

Μείωσε τα τέλη τερματισμού η Vodafone – Ακολουθούν Cosmote, TIM και Q-Telecom

Η Vodafone άνοιξε πρώτη το «χορό» της μείωσης των τελών τερματισμού, μετά τις σχετικές διαπραγματεύσεις των εταιρειών του κλάδου με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν Cosmote, TIM και Q-Telecom.

27

Η Vodafone άνοιξε πρώτη το «χορό» της μείωσης των τελών τερματισμού, μετά τις σχετικές διαπραγματεύσεις των εταιρειών του κλάδου με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Η Vodafone μείωσε τα τέλη τερματισμού για τις κλήσεις απ όλα τα σταθερά δίκτυα προς το δίκτυό της. Πρόκειται για μια μείωση η οποία το πιθανότερο είναι πως θα περάσει και στον τελικό χρήστη, διαμορφώνοντας νέους τιμοκαταλόγους για τις εν λόγω κλήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας την Πέμπτη, τα τέλη τερματισμού θα μειωθούν από 0,17 ευρώ το λεπτό σε 0,145 ευρώ, ενώ η ελάχιστη χρέωση των 30 δευτερολέπτων θα παραμείνει ως έχει. Οι νέες τιμές θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανάλογες ανακοινώσεις από τις Cosmote, TIM και Q-Telecom. Αγνωστο παραμένει εάν θα αλλάξει και το ποσό που προστίθεται από τον ΟΤΕ στην τελική τιμή για τις κλήσεις από σταθερό σε κινητό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο