Δεν τίθεται θέμα ανάκλησης αδειών ασφαλιστικών εταιρειών, λέει ο Κ.Κουλούρης
Δεν τίθεται θέμα ανάκλησης αδειών για τις επτά ασφαλιστικές εταιρείες που βρίσκονται υπό παρακολούθηση, δήλωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κίμων Κουλούρης, ο οποίος ωστόσο προσέθεσε ότι «μια με δύο εταιρείες αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα».
Δεν τίθεται θέμα ανάκλησης αδειών για τις επτά ασφαλιστικές εταιρείες που βρίσκονται υπό παρακολούθηση, δήλωσε την Παρασκευή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κίμων Κουλούρης, μία ημέρα μετά την ομιλία του στη γενική συνέλευση της Ένωσης Aσφαλιστικών Eταιρειών Eλλάδος, η οποία προκάλεσε σύγχυση στις επιχειρήσεις τους κλάδου και τους ασφαλισμένους.
Ωστόσο, ο κ. Κουλούρης σημείωσε ότι «μία με δύο εταιρίες αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα και θα πρέπει εντός των ημερομηνιών που έχουν οριστεί, να καταθέσουν τα ποσά που πρέπει προκειμένου να είναι σύννομες».
Για τις υπόλοιπες εταιρείες, ο υφυπουργός Ανάπτυξης διευκρίνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο, ωστόσο εμφανίζουν «κάποια προβλήματα» στα αποθεματικά τους.
Τις παραπάνω δηλώσεις έκανε ο Κ.Κουλούρης μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εισαγωγέων για τις τιμές των οπωροκηπευτικών. Οι εισαγωγείς επισήμαναν ότι οι εισαγωγές σε είδη όπου παρατηρείται έλλειψη, διατηρούν τις τιμές σταθερές, ενώ εξασφαλίζουν πλήρως την επάρκεια της αγοράς.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας