Αυξάνεται κατά 10% το επίδομα ανεργίας από την 1η Ιανουαρίου 2004
Κατά 10% στα 311,25 ευρώ αυξάνεται από την 1η Ιανουαρίου 2004 το βασικό μηνιαίο επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Δημήτρη Ρέππα. Η αύξηση θα χορηγείται ανεξάρτητα από την ημερομηνία έναρξης της επιδότησης των ανέργων.
27
Κατά 10% αυξάνεται από την 1η Ιανουαρίου 2004 το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρη Ρέππα.
Σύμφωνα με την απόφαση το βασικό ημερήσιο επίδομα ανεργίας που ισχύει στις 31/12/03 και ανέρχεται στα 11,32 ευρώ, από 1/1/2004 διαμορφώνεται σε 12,45 ευρώ (μηνιαίως 311,25 ευρώ) και το ανώτερο ημερήσιο επίδομα ανεργίας από 11,97 ευρώ σε 13,17 ευρώ (μηνιαίως 329,25 ευρώ).
Η αύξηση αυτή θα χορηγείται σε όσους καταβάλλεται επίδομα ανεργίας από 1/1/2004, ανεξάρτητα από την ημερομηνία έναρξης της επιδότησής τους λόγω ανεργίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442