Τρίτη αίτηση διακοπής συμβολαίου από τον Πανιώνιο στον Μπουλούτ
Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε την Πέμπτη στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΑΕ αίτηση για δίμηνη διακοπή συμβολαίου του Μπουλούτ. Είναι η τρίτη φορά φέτος που η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ αιτείται το ίδιο.
26
Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε την Πέμπτη στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΑΕ αίτηση για δίμηνη διακοπή συμβολαίου του Μπουλούτ.
Είναι η τρίτη φορά φέτος που η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ αιτείται το ίδιο πράγμα, το οποίο βασίζεται αυτή τη φορά στην αποχή του Τούρκου ποδοσφαιρστή από τις εκδηλώσεις του Πανιωνίου και πιό συγκεκριμένα, την προετοιμασία της ομάδας.
Παράλληλα η δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε μεν σε ένα μήνα (από δύο) την ποινή διακοπής συμβολαίου που είχε επιβάλλει πρωτοδίκως η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΑΕ στον Ερολ Μπουλούτ, όμως η τιμωρία του Τούρκου ποδοσφαιριστή λήγει στις 4 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι ο Μπουλούτ χάνει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η «μάχη» στην Premier League: Το πρόγραμμα Σίτι και Άρσεναλ μέχρι το τέλος του… δρόμου (pic)
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442