Ισόπαλος και βελτιωμένος ο ΠΑΟ 1-1 με τη Σοσό
Με καλές εντυπώσεις έκλεισε ο ΠΑΟ την προετοιμασία του εκτός συνόρων. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Σοσό, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης στην αποδοσή του. Το σκορ άνοιξε ο Φύσσας για την ομάδα του «τριφυλλιού» που επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα.
26
Με καλές εντυπώσεις έκλεισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του εκτός συνόρων. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Σοσό, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης στην αποδοσή του. Η ομάδα του «τριφυλλιού» επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ στο 72 με τον Φύσσα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση της μπάλας από τον τερματοφύλακα της Σοσό, η οποία ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα (78) με τον Βραζιλιάνο Σάντος, ο οποίος σκόραρε μετά από λάθος έξοδο του Νικοπολπιδη.
Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Χένρικσεν (46 Γκούμας), Κυργιάκος (46 Μόρις), Φύσσας, Σεϊταρίδης, Μάριτς (61 Μπόατενγκ), Μπασινάς (77 Γήττας), Επαλέ (46 Βλάοβιτς), Παπαδόπουλος (46 Βαζέχα), Κωνσταντινίδης, Σαπάνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η «μάχη» στην Premier League: Το πρόγραμμα Σίτι και Άρσεναλ μέχρι το τέλος του… δρόμου (pic)
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442